30 april 2018
10:00

IK Zenith P06

Referat: Frölunda IBK - IK Zenith

Efter avslutat gruppspel kan vi konstatera att IK Zenith slutar som klara gruppsegrare efter tre vinster och en oavgjord match. Trots tidig match nu på morgonen och kort paus till match nummer två gör vi två riktigt bra matcher, framförallt den sista mot Frölunda där det också blir lite nerv fram mot slutet innan 0-2 målet kom. Hade iofs räckt med oavgjort för gruppsegern men ändå, alltid skönt med tre pinnar.

Nu stundar kvartsfinal kl. 17:40 i Lillekärrshallen, vi samlas där kl. 17:00. Motståndare är inte klart ännu, antingen blir det Backadalen igen eller så blir det Salem som kom sist i B-gruppen. Dessa båda lag spelar en åttondelsfinal som avgörs först klockan 15:00.

Passa nu på att ladda upp energiförådet och ta det lugnt (alltså igen bollspel på Zenith idag). Nu är det vinna eller försvinna som gäller och även om vi skulle gå vidare så blir denna matchen den sista för idag. Nu är det 2x15 minuter (ny matchtid i slutspelet) kvar att spela idag och då är det full fart som gäller igen.